Nooit een handige Harry geweest? Voor het uitvoeren van al uw kleine renovatiewerken, slechts één adres, Peter Bams BVBA!

Peter Bams BVBA te Hasselt,  de beste hulplijn voor klussers met linkerhanden!

Moet uw woonkamer opgefrist worden, maar bent u niet handig?  Of houdt u niet van klussen in huis?  Dan kiest u beter voor een professionele vakman voor het uitvoeren van al uw kleine renovatiewerken. Deze gaat immers steeds met kennis van zaken te werk, waardoor u onnodig knoeiwerk vermijdt. ABW Bams kan u hier van dienst zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van alle mogelijke kleine renovatiewerken. Bij ons kunt u terecht voor het leggen van vloeren, het plaatsen van badkamers, het renoveren van keukens, verfwerken, afbraak, het plaatsen van bijbouw en alle andere kleine werken waar u in een huis geconfronteerd mee kunt worden.

Op tijd de nodige renovatiewerken laten uitvoeren heeft zeker zijn voordelen. Het zorgt ervoor dat uw woning steeds in de beste toestand verkeert, wat uw levenskwaliteit zeker verhoogt. Bovendien voorkomt u dat kleine problemen evolueren tot structurele problemen die heel wat meer tijd, energie en budget vragen. Laat die kleine werken dus niet liggen en doe beroep op onze jarenlange ervaring en expertise! Dankzij onze ruime inzetbaarheid hoeft u overigens niet op zoek te gaan naar meerdere vakmannen. Wij voeren uw project van A tot Z uit. Van de afbraak, tot de plaatsing tot de afwerking en zelfs de schilderwerken, slechts één adres, Peter Bams BVBA s te Hasselt!  

Waarom u moet kiezen voor Peter Bams BVBA:

  • uitvoeren van ALLE kleine renovatiewerken: afbraak, betegelen, vloeren leggen, keukens plaatsen...
  • professionele vakman
  • jarenlange ervaring en expertise
  • slechts één vakman voor uw volledige project!

Peter Bams BVBA te Hasselt, één vakman voor al uw kleine renovatiewerken!

We bellen u op!
Contacteer ons!04 73 96 29 29