Mooie, vlakke en schildersklare wanden en plafonds voor uw nieuwbouw of renovatie? Laat uw gyprocwerken dan uitvoeren door Peter Bams BVBA!

Gyprocwerken uitgevoerd door Peter Bams BVBA te Hasselt bieden een duurzame oplossing voor uw wanden en plafonds!

Bent u aan het bouwen of verbouwen? Dan zult u zeker niet kunnen weerstaan aan het gebruiken van gyproc voor uw wanden en plafonds. Gyproc is een lichte constructie die eenvoudig en snel te plaatsen is en mooie en vlakke wanden als resultaat heeft. Bovendien is het zeer duurzaam materiaal, kan het flexibel toegepast worden en heeft het een verhoogde brandweerstand.

Een andere mooie eigenschap van gyproc is dat het zeer veelzijdig afgewerkt kan worden. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor opteren om verdoken verlichting te gebruiken of om het boven een kookeiland te plaatsen. Voor het uitvoeren van dergelijke gyprocwerken is het echter aan te raden een vakman in de hand te nemen. Peter Bams BVBA voert graag al uw gryprocwerken uit! Wij plaatsen zowel wanden als verlaagde plafonds en zorgen steeds voor een zeer nauwkeurige afwerking met oog voor detail. Wij komen ter plaatse, bekijken de uit te voeren werken, geven professioneel advies en tekenen een gedetailleerd plan uit waarbij veel aandacht besteed wordt aan uw persoonlijke wensen, want een persoonlijke dienstverlening staat bij ons steeds centraal! Bij het uitvoeren van de gyprocwerken gaan wij zeer precies te werk, met als resultaat mooie en vlakke wanden die volledig schildersklaar zijn! Laat uw gyprocwerken dus over aan een professional en contacteer ABW Bams voor een gratis offerte!

Peter Bams BVBA biedt u:

  • ervaring in het uitvoeren van gyprocwerken met speciale wensen (verdoken verlichting, kookeiland...)
  • persoonlijke dienstverlening
  • professioneel advies
  • gedetailleerd werkplan
  • nauwkeurige afwerking met oog voor detail

Peter Bams BVBA te Hasselt, uw partner voor de uitvoering van nauwkeurig afgewerkte gyprocwerken!

We bellen u op!
Contacteer ons!04 73 96 29 29