Dakwerker Hasselt zorgt er voor dat u geen halsbrekende toeren hoeft uit te halen. U kunt op ons vertrouwen voor de plaatsing, renovatie en herstelling van uw dak!

Peter Bams BVBA, uw professionele partner voor al uw dakwerken in Hasselt en de rest van Limburg

Aan uw dak werken, doet u niet zomaar op 1-2-3. Het vraagt de hulp van een professionele en ervaren specialist die over de juiste materialen beschikt om de nodige werken in alle veiligheid uit te voeren. Peter Bams BVBA te Hasselt kan u hierbij helpen. Wij bieden u een totaalpakket aan dat bestaat uit enerzijds het plaatsen van daken en anderzijds het renoveren en herstellen van daken. Kiezen voor Peter Bams BVBA is met andere woorden kiezen voor totale zekerheid! Wij bieden u namelijk een complete dienstverlening van A tot Z, zodat uw dak steeds in goede handen is.

Met Peter Bams BVBA in zee gaan, levert u alleen maar voordelen. Ten eerste zorgt zelfwerkend patroon Peter Bams en zijn team voor een professionele plaatsing van alle daktypes, inclusief roofing of EPDM. U kunt de komende jaren dus zeker op beide oren slapen. Ontstaat er toch een mankement? Bespaar u dan de zoektocht naar een reparateur en contacteer onze eigen herstellingsdienst. Wij garanderen een snelle service waarbij in eerste instantie het probleem snel hersteld wordt, om dan later de oorzaak van het probleem grondig aan te pakken. Problemen aan een dak kunnen namelijk verstrekkende gevolgen hebben. Denk maar aan vochtschade door binnendruppelend water. Een goede en snelle partner is daarbij essentieel! Twijfel dus niet en contacteer ons voor een gratis offerte!

De voordelen van Peter Bams BVBA op een rijtje:

  • plaatsen, renoveren en herstellen samen onder één dak!
  • snelle service
  • professioneel en veilig materiaal

Peter Bams BVBA, uw ideale partner voor al uw dakwerken in Hasselt en de rest van Limburg!

We bellen u op!
Contacteer ons!04 73 96 29 29